Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Aşağı Saksonya Heyeti'nden Ziyaret

Konya İli ve Aşağı Saksonya Eyaleti arasında işbirliklerine yönelik ön görüşme kapsamında Ajansımızı ziyaret eden Alman heyetini, İzleme ve Değerlendirme Başkanı Şükrü Atçeken, Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsmail Ünver ve Konya YDO personeli karşıladı.

Aşağı Saksonya Eyalet İdaresi Avrupa ve Uluslararası İlişkiler Bakanlık Departmanı Başkanı Dr. Christoph Wilk, Aşağı Saksonya Eyalet İdaresi Uluslararası İşbirliği ve Kalkınma Politikası Bölüm Başkanı Nicole Ewer-May, IHK Hannover Sanayi ve Ticaret Odası Uluslararası İlişkiler Departmanı Direktörü Tilman Brunner, Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Birinci Müsteşarı-Ekonomi ve Ticaret Bölüm Başkanı Christoph Hallier’den oluşan heyete Konya yatırım ortamı tanıtım filminin izlenmesinin ardından Konya YDO Uzmanı Ali Kerem Fidan tarafından MEVKA ve Konya YDO görevlerini, çalışma alanlarını ve faaliyetlerini anlatan bir sunu gerçekleştirildi.

Ardından heyete, ilgili eyaletteki benzer kurumlar arasında ne gibi bir işbirliği yapılabileceği hususunda Konya YDO Koordinatörü İsmail Ünver Ajansımızın görüşlerini ve önerilerini paylaştı. Heyete, Konya başta olmak üzere çeşitli sunuların, dokümanların yer aldığı bir flaş disk ve çeşitli dokümanlar takdim edildi.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024