Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Beyşehir’de “Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” Düzenlendi

MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi öncülüğünde Konya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Konya Müdürlüğü, Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Konya Çalışma Grubu ve Beyşehir Ticaret Odası işbirliğiyle organize edilen “Beyşehir Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” 16 Ekim 2017 Pazartesi günü Beyşehir Ticaret Odası Toplantı Salonunda düzenlendi.

Açılış konuşmalarını Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uğur Özalır ve Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül yaptığı programda MEVKA Konya YDO Koordinatörü İsmail Ünver de MEVKA ve Konya Yatırım Destek Ofisi hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Ardından teşvik ve desteklerle ilgili programa geçildi.  Programda MEVKA Konya YDO Uzmanı Mustafa Dinç “Yatırım Teşvik Sistemi” hakkında bir sunu gerçekleştirdi. Daha sonra MEVKA YDO Uzmanı Arif Köseoğlu ise “Teşvik Belgesi Düzenleme” konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Daha sonra kürsüye gelen KÜSİ İl Temsilcisi Doç.Dr.Necati Ataberk  “TÜBİTAK Destekleri” ile ilgili bilgi verdi. Ardından, Konya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden Mühendis Osman Deligönül ise “Ar-ge ve Tasarım Merkezleri Destekleri” hakkında bilgi verdi.

Son olarak kürsüye gelen KOSGEB Konya Müdürlüğü KOBİ Uzmanı Haluk Ercan “KOSGEB Destekleri” hakkında bir sunum yaptı.

Program katılımcılarla çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi’nin Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantıları başlıklı serinin devamı 25 Ekim 2017 Çarşamba günü Ilgın’da devam edecektir.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024