Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Birleşik Arap Emirlikleri’nde "Konya Yatırım Ortamı" Anlatıldı

WAIPA (Dünya Yatırım Tanıtım Ajansları Birliği) Genel Kurulu Toplantısı ve 22.Dünya Yatırım Konferansına katılım için gidilen Birleşik Arap Emirlikleri’nde Konya yatırım ortamını tanıtmak ve işbirliklerini geliştirmek üzere çeşitli ziyaretler düzenlendi.

Program kapsamında ilk ziyaret Dubai Başkonsolosluğumuza düzenlendi. Burada Başkonsolos Erdem Ozan makamında ziyaret edilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkonsolosluk ziyaretinin ardından, Mayıs ayında Ajansımızı da ziyaret eden, Sharjah Ticaret ve Sanayi Odası’na iade-i ziyaret yapıldı ve Oda yetkilileriyle Konya ekonomisi ve gelecek döneme ilişkin işbirlikleri ile ilgili görüşme yapıldı.

Oda ziyaretinin ardından Sharjah şehrinde bulunan Expo Centre Sharjah ziyaret edildi. Fuar yetkilileriyle yapılabilecek işbirlikleri ve çalışmalara ilişkin görüşme yapıldı.

Resmi ziyaretlerin son ayağında ise faaliyet alanı Dubai ve Kuzey BAE bölgesini kapsayan TBC (Türk İş Konseyi) Başkanı Nevzat Esen ile toplantı gerçekleştirildi. Konya ekonomisi ve yatırım ortamı ile ilgili bilgi paylaşıldı.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024