Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

China Huaneng Group’tan Ziyaret

SSTP Enerji isimli bir Türk firması öncülüğünde incelemelerde bulunmak üzere Konya’ya gelen ve Dünya’nın önemli enerji firmalarından birisi olan güneş, rüzgâr, termik ve nükleer gibi önemli enerji alanlarında faaliyet gösteren China Huaneng Group, Ajansımızı bir heyetle ziyaret etti.

Toplantıya Ajansımızı temsilen MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman, Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsmail Ünver, İzleme ve Değerlendirme Birim Başkanı Mücahit Yasir Kınalı ve Konya Yatırım Destek Ofisi Uzmanlarından Ali Kerem Fidan ve Arif Köseoğlu katıldı.

MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman heyete yaptığı selamlama konuşması ile Ajansın hakkında kısa bir bilgi verdi. Bölgemizin güneş, rüzgâr ve linyit kömürü potansiyeli ile ilgilenen şirket yetkililerine, Konya Yatırım Destek Ofisi Uzmanlarından Ali Kerem Fidan Bölgemizle ilgili enerji odaklı genel bir yatırım ortamı sunumu gerçekleştirdi. İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Mücahit Yasir Kınalı da heyete Bölgemizin güneş enerjisi potansiyelini içeren bir sunu gerçekleştirdi.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024