Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Çumra OSB'nin Yatırımcıları İle Buluşuldu

Mevlana Kalkınma Ajansı Konya Yatırım Destek Ofisi tarafından Çumra OSB’de yatırım kararı almış firmaların katılım sağladığı bir çalıştay gerçekleştirildi. Çumra Belediyesi ve Çumra OSB Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen programa başta Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz olmak üzere, Çumra Ticaret Odası Başkanı Metin Kural, Çumra OSB Bölge Müdürü M.Ali Demirel, Çumra OSB Sorumlu Müdürü Lütfi Köşker, iş adamları, MEVKA Konya YDO Koordinatörü İsmail Ünver, Konya YDO Uzmanlarından Erdem Koçoğlu ve Ali Kerem Fidan katıldı.

Programda kısa bir de “sorun analizi” çalışması gerçekleştirildi. Konya YDO Uzmanı Erdem Koçoğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilen sorun analiz çalışması ile tüm katılımcıların aktif olarak yer almasına özen gösterildi. Analiz sonrası en öne çıkan başlık ise “altyapı sorunu” oldu.

Programda, Çumra Belediye Başkanı ve Çumra OSB yetkilileri ile yatırımcılar görüş alışverişinde bulundu, merak edilen konular noktasında bilgilendirmeler gerçekleştirildi.



Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024