Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Dünya Bankası RICA Proje Ekibinden Konya'ya Ziyaret

Kalkınma Bakanlığı’nın Dünya Bankası tarafından yürütülen RICA Projesi kapsamında Yatırım Destek Ofisleri özelinde görüşmeler yapmak üzere bir heyet Konya’ya geldi.

Heyette Dünya Bankası RICA Proje Ekibinden Kathy Khuu, Marc Reichel, William Mut, Fernando Rojas, Can Selçuki ve Bilgen Kahraman yer alırken Kalkınma Bakanlığı’nı temsilen Uzman Abdullah Taban yer aldı.

Heyet için hazırlanan program kapsamında ilk olarak Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ziyareti gerçekleştirildi. Heyet burada KOS Bölge Müdürü Vahit Türkyılmaz ile görüşme gerçekleştirdi. Ardından Mevlana Kalkınma Ajansı’na gelen heyetle, PYB Başkanı Çakan Tanıdık, Konya YDO Koordinatörü İsmail Ünver, Karaman YDO Koordinatörü Turgut Yokuş, Konya Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Ali Kerem Fidan ve Karaman YDO Uzmanı Doğan Ali Onuralp’in katılımlarıyla bir toplantı düzenlendi. Heyete, Konya Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Ali Kerem Fidan da Konya ekonomisi ve Kalkınma Ajansımız hakkında bir bilgilendirme sunusu gerçekleştirdi.

Bu programdan sonra Konya Büyükşehir Belediyesi’ne geçen heyet ilk olarak Genel Sekreter Haşmet Okur’u makamında ziyaret etti. Ardından Kent Bilgi Sistemi Şube Müdürü Emra Sert ile görüşme gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi programının ardından heyet Konya Ticaret Odası’na intikal etti. KTO’da düzenlenen toplantıya Konya Ticareti Odası yanı sıra Konya Sanayi Odası temsilcileri de katılım sağladı. Heyetin programı kapsamında son olarak MÜSİAD Konya Şubesi ziyaret edildi. Heyeti Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz ve bazı yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Gerçekleşen görüşmenin ardından heyetin Konya programı tamamlandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve MÜSİAD Konya Şubesi yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024