Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

"E-İhracatta Başarılı Olmanın Anahtarları" Webinarına Davetlisiniz!

Mevlana Kalkınma Ajansı ve IdeaSoft iş birliğiyle 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 14.00’te “E-İhracatta Başarılı Olmanın Anahtarları” başlıklı bir webinar düzenlenecektir. Online olarak gerçekleştirilecek programda, aşağıda belirtilen konuşmacılar ve konular yer alacaktır:

 

E-İhracatta Başarıya Giden Yol

  • İbrahim VICIL - IdeaSoft Kanal Satış Müdürü

E-ihracatta SEO

  • Giray ASLAN - Tepeseo Dijital Pazarlama Kurucusu

E-ihracatta Sosyal Medya Tasarımının Önemi

  • Hüseyin GÜLBAHÇE - Fibrika Ajans Kurucusu

E-İhracat Teşvikleri

  • Fuat BÖGE - Kobi-Line Genel Müdürü

 

E-ihracatta stratejik planlama, dijital pazarlama teknikleri, SEO optimizasyonu, sosyal medya tasarımı ve ihracat teşvikleri gibi konuların detaylı aktarılacağı webinar boyunca katılımcıların interaktif olarak soruları da yanıtlanacaktır. Katılımlarınızı bekler, saygılarımızı sunarız.

 

Kayıt linki: https://www.ideasoft.com.tr/ideaakademi-egitimleri/e-ihracatta-basarili-olmanin-anahtarlari/

Programa katılımla ilgili not: Online programa kayıt olduğunuz mail adresine eğitim günü gelecek link üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

 

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Kapsamında Bilgilendirme: Program süresince, YouTube, Twitter vb. sosyal medya platformlarında yayımlanmak ve paylaşımlar yapılmak üzere video, ses ve görüntü kaydı alınacaktır. Gerekli görüldüğü durumlarda, program kaydı için alınan iletişim adreslerine Mevlana Kalkınma Ajansı ve IdeaSoft tarafından gelecekteki programlar, etkinlikler ve duyurular hakkında bilgilendirme yapılabilecektir.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024