Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Endonezya Pazarında Ticari Fırsatlar Paneli Düzenlendi

Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan “TR52 Konya-Karaman Bölgesi 2014-2023 Bölge Planı” Temel Amaçları arasında yer alan “Ulusal ve Küresel Düzeyde Daha Rekabetçi İşletmeler” başlığı altından yer alan “Dış Ticaret Ortamının İyileştirilmesi” önceliği yer almaktadır.

 

Buradan hareketle, 19 Aralık 2018 Çarşamba günü 13.30’da Konya Ticaret Odası Meclis Salonunda, Mevlana Kalkınma Ajansı öncülüğünde Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsası işbirliğiyle Konya iş dünyasının Endonezya pazarı hakkında bilgilendirilmesi amacıyla “Endonezya Pazarında Ticari Fırsatlar” başlıklı bir panel düzenlendi. Panele, Ticaret Bakanlığı İthalat Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Okan ÖZTÜRK, ihracat destekleri hakkında bilgilendirme yapmak üzere Ticaret Bakanlığı İhracatı Geliştirme Uzmanı İrem EKMEKÇİ KONUK ve tecrübelerini paylaşmak üzere bölgeyle yakın ticari ilişkileri olan Doriva Çikolata’nın İhracat Müdürü Muhammed Nurullah UZUN katılım sağladı.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024