Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

ENHANCER Projesi KOBİ Hibe Programı Bilgilendirme Toplantısına Davet

Avrupa Birliği tarafından fonlanan ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen ENHANCER Projesi kapsamında büyüme odaklı KOBİ’lerin istihdam oluşturma faaliyetlerinin destekleneceği “İstihdam Yaratma Odaklı KOBİ Hibe Programı” duyurulmuştur. Bu program kapsamında tahmini 75 KOBİ’ye 20.000 ila 55.000 Avro arasında hibe desteği verilmesi planlanmaktadır. Bu destek sonucunda ise en az 225 yeni istihdam sağlanması öngörülmektedir.

“İstihdam Yaratma Odaklı KOBİ Hibe Programı”nın tanıtılacağı ve potansiyel başvuru sahiplerinin sorularının cevaplandırılacağı bilgilendirme toplantısında sizleri de görmekten mutluluk duyacağız.

Not: Program rehberi; İngilizce ve Türkçe çevirisi olarak ektedir. Toplantı yüz yüze düzenlenecek olup Covid-19 önlemleri kapsamında toplantıya katılım kontenjanlarla sınırlıdır. Lütfen aşağıda yer alan linkten kayıt yaptırınız (Kayıtların fazla olması durumunda başvuru sırası baz alınarak katılımcılar çağrılacaktır).

Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

Tarih: 03.08.2021 Salı

Saat: 14.00-16.00

Yer: Mevlana Kalkınma Ajansı Hizmet Binası / Selçuklu Toplantı Salonu

Adres: Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No: 18 Meram/KONYA

Kayıt Linki: https://forms.gle/w82DWxPct9mSdsNLA

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024