Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Fransa Çalışma Ziyareti gerçekleştirildi

31 Mart-05 Nisan 2014 tarihleri arasında Strazburg, Mulhouse ve Paris olmak üzere gerçekleştirilen Fransa Çalışma Ziyareti tamamlandı.

Genel Sekreter Dr. Ahmet Akman, Konya YDO Koordinatörü İsmail Ünver, Karaman YDO Koordinatörü Turgut Yokuş ve Konya YDO Uzmanlarından Mücahit Yasir Kınalı ve Erdem Koçoğlu’nun yer aldığı MEVKA heyeti, program boyunca 20’den fazla görüşme gerçekleştirdi.

Çalışma ziyareti kapsamında

Strazburg’da;

Başkonsolos Muavini Can Mutluer makamında ziyaret edildi. ALSACE ENERGIVIE CLUSTER  isimli enerji kümesi ziyaret edilerek faaliyetleri hakkında bilgi alındı. Yatırım Destek faaliyeti sunan International Alsace ziyaret edildi, işbirlikleri hakkında görüşüldü. TÜMSİAD Strazburg Şubesi ziyaret edildi. Türk işadamlarına yönelik olarak Bölgemizdeki yatırım ortamı konusunda sunular gerçekleştirildi. CCI International (Strazburg Ticaret ve Sanayi Odası) Alsace Export departmanı ziyaret edildi, işbirlikleri hakkında görüşüldü.

 

Mulhouse’da;

TÜMSİAD Mulhouse Şubesi ziyaret edildi. Türk işadamlarına yönelik olarak Bölgemizdeki yatırım ortamı konusunda sunular gerçekleştirildi.

 

Paris’te;

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024