Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Genç Girişimcilik Çalıştayı Düzenlendi

MEVKA öncülüğünde Konya'da Melek Yatırımcılık ekosistemini oluşturmak ve Girişimcilik kültürünü geliştirmek için bir program başlatılması planlanmaktadır.

Bu minvalde, "Girişimcilik Atölyesi" adıyla bir çatı platform altında çeşitli faaliyetlerin düzenlenmesi düşünülmektedir. Bu çalışmalardan birisi ise "Proje ve Fikir Yarışması" olacaktır.

Bu sürecin doğru ve iyi bir şekilde yönetimi açısından konuyla ilgili kurum ve kuruluşlarımızla katılımlarıyla 8 Mayıs 2017 Pazartesi günü Mevlana Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu'nda bir çalıştay düzenlendi.

KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr.Bekir Aydoğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen çalışataya MEVKA Genel Sekreteri Dr.Ahmet Akman, KOSGEB İl Müdürü İsmail Özdemir, Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Hüseyin Karapınar, InnoPark Genel Müdürü Prof.Dr.Fatih Botsalı, Konya Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Yeliz Erenler, ASKON Konya Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Şen, TÜMSİAD Konya Şubesi Başkan Yardımcısı İbrahim Bayrak’ın yanı sıra KOP BKİ, KOSGEB, MÜSİAD Konya Şubesi Gençlik Kurulu, Genç GİV, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Selçuklu Belediyesi Gençlik Meclisi, Meram Belediyesi Gençlik Meclisi, Karatay Belediyesi Gençlik Meclisi KTO Karatay Üniversitesi SKS Koordinatörlüğü, KTO Karatay Üniversitesi TTO temsilcileri katılım sağladı.

Çalıştay kapsamında genç girişimciliğin önündeki engeller, genç girişimcilerin sorunları ve muhtemel çözüm önerilerinin yanı sıra MEVKA’nın önümüzdeki dönemlerde “genç girişimcilik” konusunda yapmayı planladığı proje ve fikir yarışması ve diğer faaliyetlerle ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024