Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Girişimcilerimiz “InvestOnBoard” Platformunda Yer Aldı

Türkiye’nin en büyük havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları’nın (THY) girişimci ve start up firmalara yönelik olarak InvestOnBoard isimli bir platform kurmuştur. InvestOnBoard, Türk Hava Yolları ile uçan yatırımcıların özenle seçilen startup’lara yatırım yapması için önemli bir platformdur. Türk Hava Yolları ortaklığı ile oluşturulan bu uygulama, büyük potansiyel sahibi güçlü startup’ların kendisini kısaca anlattığı özel videolar içermektedir. İzlemesi kolay ve tekrar izlenebilir olması ile InvestonBoard, bir uçak seyahati esnasında girişimcilerin, yatırımcılara tanıtımlarını yapabilecekleri önemli bir imkân sunabilmektedir.

Ajansımızın THY ile görüşmeleri sonrasında işbirliğine gidilmiş ve Konya Yatırım Destek Ofisimiz koordinasyonunda Konya Teknokent ve Innopark’ta yer alan 9 girişimcimizin videoları hazırlatılmış ve ilgili platformun websitesinde ve uçak içindeki ekranlarda yerlerini almışlardır.

İlgili videolar www.investonboard.com web sitesi yanı sıra Ajansımızın Youtube kanalında da izlenebilir:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLeRU-nlXUDrw8a8-WQgn_v4RbEYWPYUCn

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024