Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Global Melek Yatırımcı Akademisi’ne Davetlisiniz

Hazine Müsteşarlığı’nın mevzuattaki tanımı ile “Bireysel Katılım Yatırımcıları” son yılların trend kavramlarından biridir. Melek Yatırımcılar (Business Angels) da denilen ve kısaca yüksek büyüme potansiyeline sahip iş fikri sahiplerine hem yatırım yapan, hem de tecrübelerini aktaran, iş bağlantılarını açarak girişimcinin daha da gelişmesine yardımcı olan yatırımcılardır.

Bu minvalde ilimizin önde gelen yatırımcıları ve işadamlarına yönelik olarak MEVKA, İstanbul Startup Angels, Uluslararası Girişimcilik Merkezi, Konya Teknokent ve Innopark işbirliğiyle 11 Nisan 2017 Salı günü 09.00-17.30 saatleri arasında Dedeman Otel’de “Global Melek Yatırımcılık Akademisi” başlıklı bilgilendirme programı düzenlenecektir.

Konusunda uzman kişilerin konuşmacı olarak katılacağı ve son başvuru tarihi 10 Nisan 2017 mesai bitimi olan programın detayları ekte yer almaktadır.

Programımıza sizleri de davet eder, saygılar sunarız.

Program yatırımcılarımıza yönelik olacağı için aşağıdaki adrese katılım bilgisine dair mail atmanızı önemle istirham ederiz:

LCV: konyaydo@mevka.org.tr

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024