Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

HESTOUREX 2018 Fuarı'nda Konya ve Karaman’ı Tanıtıldı

Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve Konya Sağlık Turizmi Derneği işbirliği ile Konya-Karaman Bölgesi’nde turizmi daha uzun sürelere yaymak, bölgenin sağlık turizmi konusunda tanıtımını yapmak amacı ile T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde, ilgili bakanlıkların destek ve katkıları ile bu yıl ikincisi düzenlenen HESTOUREX Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Fuarı ve Kongresi’ne katılım sağladı.

Dört gün süren fuar kapsamında, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Türk Kızılayı Özel Ticaret Borsası Konya Hastanesi, Özel Konya Göz Hastanesi, Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi, Dr. Portakal Sağlıklı Yaşam Merkezi, Özel Karaman Selçuklu Hastanesi olmak üzere on sağlık kuruluşu Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından kendilerine tahsis edilen 100 m²’ik stantta, yürüttükleri çalışmaları ziyaretçilere anlatma ve bu sayede Konya ve Karaman’ın sağlık turizmi açısından sahip olduğu avantajları tanıtma fırsatı buldu. Ayrıca, Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu da MEVKA standını ziyaret etti.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024