Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Ilgın’da “Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” Düzenlendi

MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi öncülüğünde Konya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Konya Müdürlüğü, Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Konya Çalışma Grubu, Konya Teknokent ve Ilgın Ticaret Odası işbirliğiyle organize edilen “Ilgın Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” 25 Ekim 2017 Çarşamba günü Ilgın Ticaret Odası Toplantı Salonunda düzenlendi.

Açılış konuşmasını Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen’in yaptığı programda MEVKA Konya YDO Koordinatörü İsmail Ünver de MEVKA ve Konya Yatırım Destek Ofisi hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Ardından teşvik ve desteklerle ilgili programa geçildi.  Programda MEVKA Konya YDO Uzmanı Mustafa Dinç “Yatırım Teşvik Sistemi” hakkında bir sunu gerçekleştirdi. Daha sonra MEVKA YDO Uzmanı Arif Köseoğlu ise “Teşvik Belgesi Düzenleme” konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra kürsüye gelen KOSGEB Konya Müdürlüğü KOBİ Uzmanı Haluk Ercan “KOSGEB Destekleri” hakkında bir sunum yaptı.

Ardından Konya Teknokent İşbirliği ve Satış Temsilcisi Güvenç Tekneoğlu  “TÜBİTAK Destekleri” ve “Ar-ge/Tasarım Merkezleri Destekleri” hakkında bilgi verdi. Son olarak kürsüye gelen İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Ayşe Kaban ise “İşbaşı Eğitim Desteği” ile ilgili olarak katılımcıları bilgilendirdi.

Program katılımcılarla çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi’nin Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantıları başlıklı serinin devamı 07 Kasım 2017 Salı günü Seydişehir’de devam edecektir.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024