Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Ilgın MYO’da Gençlerle Buluşuldu

Selçuk Üniversitesi Ilgın Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen programda Konya Yatırım Destek Ofisimiz, üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

Ilgın MYO Öğretim Görevlileri Barış Bakırcıoğlu ve Ümit Albayrak öncülüğünde organize edilen ve gençlik, kariyer ve girişimcilik konularının ele alındığı programa Konya YDO Koordinatörü İsmail Ünver, Konya YDO Uzmanı Arif Köseoğlu ve MEVKA’nın Ilgın’da düzenlediği KOSGEB UGE eğitmeni Besim Ogelman konuşmacı olarak katılım sağladı.

Programda, gençlik dönemlerinde kariyer planlamasının önemine dikkat çekildi. Kariyer Planlamasının, iş hayatında çeşitli evrelerde de gerektiğini ancak lise ve üniversite yıllarında kariyer ile ilgili tercihlerin daha belirleyici olabileceğini ifade edilirken, mesleki konularda kişisel gelişimin ve yabancı dilin öneminin yanı sıra coğrafya, tarih, iktisat ve genel kültür bağlamında da iyi bir donanıma sahip olmanın öneminden bahsedildi. Programda ayrıca gençlere yönelik çeşitli destek ve teşvikler hakkında da bilgi verildi.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024