Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

ITB Berlin Fuarı 2. İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

03-08 Mart 2015 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan ITB Berlin Turizm Fuarı’na Mevlana Kalkınma Ajansı, 35 m2’lik bir stantla katılım kararı aldı. Konya ve Karaman’da yer alan turizm sektörü temsilcileri ile ortak katılım sağlanması şeklinde bir organizasyon düzenlenecektir.

Bu kapsamda, MEVKA ve KTO işbirliği ile sektör temsilcilerinin hem bu fuara katılım konusunda isteklerini öğrenmek hem de organizasyonun gerçekleştirilmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunulmak üzere 2. toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Konya Valisi Muammer Erol, Konya Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun, MEVKA Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman, Kültür ve Turizm İl Müdür Dr. Mustafa Çıpan, KOSGEB Konya İl Müdürü İsmail Özdemir, TÜRSAB Konya BYK Başkanı Kazım Yanar, Yrd. Doç. Dr. Metin Çelik, THY Konya Satış Müdürü Ahmet Postallı, Konya YDO Koordinatörü İsmail Ünver, KTO Dış Ticaret Servisi Müdürü Hüsamettin Güngör, Konya YDO Uzmanı Erdem Koçoğlu, TÜRSAB Konya BYK temsilcileri ve çok sayıda sektör temsilcisi katılım sağladı.

Programla ilgili olarak MEVKA Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman da çalışmanın içeriğini ve beklentilerini paylaştı. Konuyla ilgili olarak KOSGEB destekleri hakkında KOSGEB İl Müdürü İsmail Özdemir kısa bir bilgilendirme gerçekleştirdi. MEVKA Konya YDO Uzmanı Erdem Koçoğlu ise bir sunu gerçekleştirerek fuar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Yrd. Doç. Dr. Metin Çelik de çeşitli örneklerden oluşan bir sunu gerçekleştirilerek bazı bilgiler aktardı ve konuyla ilgili katkı sağlaması adına paylaşımlarda bulundu.

Programda konuyla ilgili bir komisyon kurulması kararı alınarak üyeleri belirlendi.

Toplantının kapanışını ise Konya Valisi Muammer Erol gerçekleştirerek konunun önemi, beklentiler ve olası katkılara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024