Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Katar İkili İş Görüşmeleri Programı Tamamlandı

Ülkemizin ve şehrimizin 2023 ihracat hedeflerine katkıda bulunmak amacıyla Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun talimatları ile MÜSİAD Konya Şubesi tarafından Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliği ile 07-11 Mart tarihleri arasında Konya’dan 42 sanayici ve işadamının katılımı ile gerçekleştirilen Katar Yurtdışı İş Gezisi düzenlendi. Heyette Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman ve MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek de yer aldı.

Konya heyeti, Katar temasları sırasında ülkemizin Katar Büyükelçisi Ahmet Demirok ve Doha Ticaret Müşaviri Mustafa Güleç’i makamlarında ziyaret ederek Katar ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkiler, Katar’daki yatırım ortamları ve Katarlı işadamları ile yeni işbirliği imkânları hakkında bilgiler aldı. Ayrıca Katar Büyükelçisi Ahmet Demirok ve Doha Ticaret Müşaviri Mustafa Güleç, Konya heyetine Katar temasları boyunca ev sahipliği yaptı.

Programda, B2B iş görüşmeleri kapsamında Katarlı işadamları ile çok sayıda görüşme gerçekleştirildi. Heyet, iş görüşmelerinin akabinde Katar Büyükelçisi Ahmet Demirok’un verdiği resepsiyona katılım gerçekleştirdi.

Katar protokol ziyaretleri kapsamında Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nı ziyaret edilerek yetkililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinin ardından Körfez Ülkeleri Birliği Sanayi Yatırımları Müşavirliği Genel Sekreteri Abdülaziz Al-Ageel de ziyaret edildi.


Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024