Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Konya 3.Enerji Zirvesi ve Fuarı Düzenleniyor

Anadolu’nun en büyük enerji fuarı 23-25 Şubat 2023 tarihleri arasında KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde yeniden ziyaretçileriyle buluşuyor. 3. Konya Enerji Zirvesi & Fuarı, ülkemizde faaliyet yürüten, enerji sektörünün ulusal ve uluslararası lider firmalarını, enerji alanında çalışan bilim insanlarını, akademisyenleri, üst düzey kamu yetkililerini, özel sektör temsilcilerini ve sivil toplum kuruluşlarını, sektördeki bütün katılımcılar ile bir araya getirmeye hazırlanıyor. Fuarda bölgesel ve ulusal ölçekte enerji sektöründe faaliyet yürüten güneş panel üreticileri, solar montaj sistemleri, invertör firmaları, EPC firmaları, danışmanlık firmaları, elektrikli araçlar, şarj istasyonları, depolama sistemleri vb. gibi alanlarda birçok firma yer alacaktır.

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı özellikle “Güneş Enerjisi”“Elektrikli Araçlar” ile “Enerji Verimliliği”“Enerjide Dijital Dönüşüm” ve “Depolama Teknolojilerinin” görüşüleceği bölgemizin en büyük ve en kapsamlı organizasyon olacaktır.

Detaylı bilgi için www.konyaenerjifuari.com adresini ziyaret edebilir ve online ziyaretçi kaydı oluşturabilirsiniz.

Tanıtım dosyası: https://www.konyaenerjifuari.com/fuar-tanitim-dosyasi

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024