Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Konya İl Yatırım Komitesi Kuruldu

Mevlana Kalkınma Ajansı Konya Yatırım Destek Ofisi öncülüğünde şehrimizde, iş ve yatırım ortamı ile ilgili olan çeşitli kurum ve kuruluşların yer alacağı “İl Yatırım Komitesi” kurularak çalışmalarına başladı. Bu komite ile Konya’nın iş ve yatırım ortamının iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla ilgili çeşitli kurumların birimlerinde görev yapanlardan oluşan bir yapı tesis edilmesi planlanmıştır.

MEVKA öncülüğünde kurulan “İl Yatırım Komitesi”nin ilk toplantısı MEVKA Genel Sekreter Vekili Savaş Ülger’in açılış konuşması ile başladı. Komite üyeleri ile tanışmanın ardından programda Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsmail Ünver komite ile ilgili bir bilgilendirme sunumu yaptı. Programda, bundan sonraki süreçle ilgili olarak usul ve esaslar ele alındı. Komitenin çalışma sistemine ilişkin görüşler değerlendirildi.

Diğer kurum ve kuruluşlarda önümüzdeki dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi. Konya Yatırım Destek Ofisi bünyesinde oluşturulan “Tek Durak Ofis” hizmeti katılımcılara tanıtıldı.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024