Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Konya Tarım Fuarı 2020, Mart Ayında Kapılarını Açıyor

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) iş birliğiyle 2003 yılından beri her sene düzenlenen Konya Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’nın 18.’incisi, bu sene de 17-21 Mart 2020 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası – TÜYAP Konya UIuslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecektir.

Geçtiğimiz yıl 20 ülkeden 441 firma ve firma temsilciliğinin, tarımsal mekanizasyon alanında makinelerinin sergilendiği fuarı, 101 ülkeden 304.855 kişi ziyaret etmişti.

Kapladığı metrekare, yabancı ve yerli ziyaretçi sayısı açısından Türkiye’nin en büyük tarım fuarı olan Konya Tarım Fuarı, bu sene de Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Mevlana Kalkınma Ajansı, MÜSİAD ve TÜYAP Konya Fuarcılık’ın girişimleriyle yabancı yatırımcılarla yerli markaları bire bir iş görüşmeleriyle buluşturmayı hedeflemektedir.

Tarım 4.0’a uygun olarak sektördeki teknolojik gelişmelerin de yerinde gözlemleneceği fuarda, konuyla ilgilenen birçok profesyonel ziyaretçiye özel davetiyeler gönderiliyor. 17 Mart 2020 Salı günü saat 12’de resmi açılışıyla birlikte kapılarını tarım profesyonellerine aralayacak olan Konya Tarım Fuarı, 21 Mart 2020 Cumartesi günü saat 17’ye kadar ziyaret edilebilecek. Türkiye’nin en büyük tarım fuarıyla ilgili detaylı bilgiye www.konyatarimfuari.com   adresinden ulaşılabilir.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024