Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Konya YDO Konya Tarım Fuarı'na Katılım Gerçekleştirdi

12. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı (Konya Tarım 2014), Konya TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezinde törenle açıldı. 20 ülkeden 978 markanın 358 firma ve temsilcisinin katılımıyla düzenlenen Anadolu’nun en büyük fuar merkezine Mevlana Kalkınma Ajansı stantlı katılım sağladı.

Yüksek katılımın sağlandığı fuarda standımızı yerli ve yabancı yatırımcılar ziyaret ederek MEVKA’nın faaliyetleri hakkında, Yatırım Destek Ofisi Uzmanları Arif Köseoğlu ve Ali Kerem Fidan’dan bilgi aldılar.

Meram Ziraat Odası Başkanı Ali Ataiyibiner, Meram Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Hüdaver Sağlam ve Konya Büyükşehir Belediyesi Tarım Şube Müdürü Raşit Turan, Havaalanı Emniyet Şube Müdürü Arif Aykut, Konya Reklamcılar Derneği Başkanı ve Medyavuz Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Ajans Başkanı Osman Yavuz ve Pusula Gazetesi yazarlarından Serdar Usman standımızı ziyaret ederek Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman ile bir süre görüştüler.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024