Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

“Melek Yatırım Ağları Konya Buluşması” Paneli Düzenlendi

MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi tarafından son yılların trend kavramlarından biri olan Melek Yatırımcılık konusunun ele alındığı, Türkiye’nin farklı şehirlerinde faaliyet gösteren akredite Melek Yatırım Ağlarının yöneticilerinin ve Hazine Müsteşarlığı uzmanlarının konuşmacı olarak katıldığı “Melek Yatırım Ağları Konya Buluşması” paneli düzenlendi.

Çok sayıda katılımcının yer aldığı programda açılış konuşmasını Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Savaş Ülger yaptı. Açılış konuşmasının ardından paneli oturumuna geçildi. InnoPark Genel Müdürü Prof.Dr. Fatih Botsalı’nın moderatörlüğünde düzenlenen panelde Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Hazel Büşra Biçici, İstanbul Startup Angels Kurucu Ortağı Gülsüm Çıracı, BİST Özel Pazar ve Projeler Direktör Yardımcısı Mert Süzgen, ERBAN Erciyes Melek Yatırım Ağı’dan Metin Er ve Bahariye Melek Yatırım Ağı’ndan Özkan Kırımlı panelist olarak yer aldı.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024