Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

"Melek Yatırımcılık" Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Hazine Müsteşarlığı’nın mevzuattaki tanımı ile “Bireysel Katılım Yatırımcıları” son yılların trend kavramlarından biridir. Melek Yatırımcılar (Business Angels) da denilen ve kısaca yüksek büyüme potansiyeline sahip iş fikri sahiplerine hem yatırım yapan, hem de tecrübelerini aktaran, iş bağlantılarını açarak girişimcinin daha da gelişmesine yardımcı olan yatırımcılardır.

Konunun önemine istinaden MEVKA, İstanbul Startup Angels, Konya Teknokent ve Innopark işbirliğiyle 10 Nisan 2017 Pazartesi günü Konya Teknokent’te girişimcilere ve start up firmalarına yönelik bir bilgilendirme programı düzenlendi. Programda, İstanbul Startup Angels’ın Kurucu Ortağı Gülsüm Çıracı konuşmacı olarak yer aldı. Gülsüm Çıracı katılımcılara; Türkiye'de melek yatırımcılık ekosistemi, melek yatırımcıların yatırım kriterleri, yatırımcıya ne zaman gidilmeli?, yatırımcı ile görüşmede dikkat edilecek hususlar ve yatırım süreçleri gibi konularda bilgiler verdi.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024