Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Meram'a Yeni Bir "Sanayi Bölgesi" İçin Çalışmalar Başladı

Geçtiğimiz günlerde şehrin önde gelen yöneticileri ile yapılan istişare toplantısında Meram Belediyesi tarafından yeni bir sanayi bölgesi kurulması önerisi kapsamında kurumlar arası işbirliği içerisinde teknik araştırmaları yönlendirmek üzere bir komisyon kurulması karı alındı.

 

Bu doğrultuda 04 Şubat 2015 tarihinde Mevlana Kalkınma Ajansı koordinatörlüğünde Ajans binasında ilgililerle bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Meram Belediyesi, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsasından temsilciler katılım sağladı.

 

Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman’ın moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda, Meram Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Asım Güney ve Hasan Görgülü konuya ilişkin sunum yaptı. Yapılan sunum sonrasında katılımcılar tarafından konuya ilişkin görüş ve öneriler paylaşıldı.

 

Oluşturulan komisyona ilgili olabilecek kurum ve kuruluşların da dâhil edilerek sürecin hızlı bir şekilde sürdürülmesi gerekliliği vurgulandı. Konu ile ilgili yol haritasının çizilmesi noktasında tarafların etkin katılımı ile çalışmalara devam ettirilmesine karar verildi.
Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024