Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

MEVKA, ITB Berlin Fuarı’na Katıldı

Mevlana Kalkınma Ajansı öncülüğünde Konya Ticaret Odası ve TÜRSAB Konya işbirliği ile turizm sektör temsilcilerinin de katılımlarıyla 04-08 Mart 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen ve Dünya’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olan ITB Berlin Fuarı’na 2 ayrı stant olmak üzere katılım gerçekleştirildi. 35 m2’lik bir alanda Konya-Karaman standı ile yer alan Bölgemiz, ayrıca Türkiye standında da temsil edildi. Programa Ajansımızı temsilen Genel Sekreterimiz Ahmet Akman, Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörümüz İsmail Ünver, uzmanlarımızdan Osman Fatih Yalçın ve Fuat Karagüney katılım sağladı.

Fuar süresince başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Berlin Büyükelçimiz H. Avni Karslıoğlu, Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Berlin Kültür Müşaviri Tahsin Yılmaz, Berlin Ticaret Müşavir Yardımcısı Buğra Han Erdoğan, Frankfurt Kültür Ataşesi Osman Şahin ve birçok ziyaretçi stantlarımıza ziyarette bulundu.


Programda ayrıca, Berlin Büyükelçisi H.Avni Karslıoğlu’nun, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu onuruna verdiği resepsiyona katılım gerçekleştirildi. Berlin Ticaret Müşavir Yardımcısı Buğra Han Erdoğan ve TD-IHK Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi.

TÜMSİAD Berlin Şubesi’nde işadamları ile buluşularak Konya ve Karaman Yatırım Ortamı hakkında bilgi verildi. MEVKA Genel Sekreterimiz Ahmet Akman Ajans ve Yatırım Destek Ofisleri hakkında bilgi paylaştı. Konya YDO Koordinatörümüz İsmail Ünver Konya Yatırım Ortamı başlıklı bir sunu gerçekleştirdi. Programa Berlin Ticaret Müşavir Yardımcısı Buğra Han Erdoğan ve MÜSİAD Berlin’i temsilen Mehmet Ali Han da katılım sağladı. TÜMSİAD Berlin programı sonrası Berlin’de alt yapı sektöründe faaliyet gösteren Karamanlı girişimci Mehmet Ali Han’ın iş yeri ziyaret edilerek çeşitli konularda değerlendirmelerde bulunuldu.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024