Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

MEVKA'nın İngiltere Çalışma Ziyareti Tamamlandı

30 Kasım-06 Aralık 2014 tarihleri arasında İngiltere’ye yapılan çalışma ziyareti programı çerçevesinde Londra, Birmingham, Manchester ve Liverpool şehirlerinde olmak üzere çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi. Uçuşların bir bölümü için THY Konya Müdürlüğü desteği ile gerçekleştirilen programa; Mevlana Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Konya Valisi Muammer Erol, Mevlana Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman, THY Konya Satış Müdürü Ahmet Postallı, Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsmail Ünver, Karaman Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Turgut Yokuş, Konya Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Ali Kerem Fidan, Karaman Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Doğan Ali Onuralp ve Muhasebeci Mehmet Özsarıkaya katılım sağladı.

 

Program kapsamında, Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA), dünyanın en önemli küresel finans ve yatırım ülkelerinden biri olan İngiltere’de iş ve ekonomi çevreleri ile toplantılar gerçekleştirdi.

 

İlk olarak Londra Ticaret Müşavirliğini ziyaret eden heyet, burada Ticaret Müşaviri Aytuğ Göksu ve Ticaret Müşavir Yardımcısı Zeynep Arslan ile görüştü. Görüşmede İngiltere ekonomisi ve Türk-İngiliz ticari ilişkileri hakkında bilgi alındı.

 

Heyetimiz daha sonra Londra’da bulunan Tower Hamlet Belediyesi’nde görülmeler gerçekleştirdi. Kalkınma ajansları ve yatırım destek ofisleri hakkında belediye yetkililerine bilgi verildi. Heyetimiz, buradaki toplantıya katılan Belediye Meclis Üyesi Gulam Robbani ile de önümüzdeki dönemlerde karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi için yapılabilecekler hususunda görüş alışverişinde bulundu.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024