Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

MEVKA, WTM Londra 2014 Turizm Fuarı'na Katıldı

WTM 2014 “Londra Uluslararası Turizm Fuarı”nın 35.’si, 03-06 Kasım 2014 tarihleri arasında Londra’da bulunan Excel Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi. Birleşik Krallık’ta düzenlenmekte olan en büyük fuar olan WTM’ye, Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde Londra Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği’nce 783 metrekarelik bir alanda Türkiye standı, bir önceki yılda olduğu gibi yine Avrupa-Akdeniz bölümünde kuruldu.

 

WTM Londra Turizm Fuarı bu yıl 49.000 m2’lik bir alana kurulan fuara toplam 186 ülkeden 5.000’den fazla stant katılımcısı ile 50.000’den fazla ziyaretçi iştirak etti. Fuar katılımcılarına 2,2 milyar dolarlık iş bağlantısı bulma fırsatı sunan bu yıl ki fuarda katılım yoğun oldu.

 

Mevlana Kalkınma Ajansı’nı temsilen, Konya ve Karaman Yatırım Destek Ofisleri Uzmanlarından Erdem Koçoğlu ve Mustafa Tanyer, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye standında, Bölgemizin Turizm Potansiyelinin tanıtımı için Ajansımıza tahsis edilen stantta yer aldılar. Fuar süresince turizm profesyonelleri, seyahat acenteleri, tur operatörleri, otel temsilcileri, yabancı yatırımcılar ve havayolu firmaları ile birebir görüşmeler gerçekleştirildi. Standımızı ziyaret eden yerli ve yabancı 120 ziyaretçi ile birebir görüşme sağlandı ve potansiyel yatırımcılara Bölgemiz hakkında bilgi verildi. Ayrıca, fuar kapsamında yer alan farklı ülke stantlarına da ziyarette bulunularak ikili iş görüşmeleri fırsatları yakalandı.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024