Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Otomotivin Geleceği ve Cazibe Merkezi Konya Paneline Davet

Ülkemizde otomotiv sektöründe yaşanan gelişmeler ışığında bu sektörün Konya’da çeşitli yönleriyle ele alınması, sektördeki önemli değişimlerin değerlendirilmesi, mevcut yapılar ile bu değişimin çizdiği yolda rekabetçilik için ülke olarak farklı mekanizmalar geliştirmemiz gerekliliği, rekabetçiliğin geliştirilmesi ve ne tür Ar-Ge ve mühendislik çalışmalarının gerektiği konularına odaklı olarak Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı, Konya Sanayi Odası ve Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliği ile 09 Kasım 2017 Perşembe günü Dedeman Otel’de 08.30’daOTOMOTİVİN GELECEĞİ VE CAZİBE MERKEZİ KONYA” başlıklı bir panel organize edilecektir.

Türk otomotiv sanayisinde önemli bir yer tutan; Otosan, Otokar, Karsan, Fiat ve Petrol Ofisi’nde yöneticilik yapmış ve yerli otomobil üretim ortaklığında yer alan firmalardan biri olan Kıraça Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nahum’un yanı sıra endüstriyel analiz, araştırma ve danışmanlık firması Frost&Sullivan’dan Melih Nalcıoğlu, Ar-Ge ve danışmanlık hizmeti sunan Sistem Global Danışmanlık firmasından Hüseyin Karslıoğlu ve Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı’ndan Kağan Yıldırım panelist olarak katılım sağlayacağı etkinlikte Otomotiv Sanayii Derneği Genel Sekreteri Osman Sever moderatör olarak yer alacaktır.

Ayrıca, program kapsamında panelistlerle firmalarımız arasında ikili görüşmeler de organize edilecektir. İkili görüşmelere katılmak isteyen firmalarımızın aşağıdaki kutucukta yer alan bilgileri doldurmasını istirham ederiz.

İlgili panelimize tüm firmalarımızı davet eder, saygılar sunarız.

Program akışı:

08.30-.09.00   Kayıt

09.00-09.15    Açılış Konuşmaları

09.15-09.45    Konya Yatırım Ortamı ve Konya Otomotiv Sektörü

  • Memiş KÜTÜKCÜ – Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı

     

09.45-12.15    Panel

Moderatör: Osman SEVER - Otomotiv Sanayii Derneği Genel Sekreteri

Panelistler:

  • Jan NAHUM - Kıraça Holding

  • Kağan YILDIRIM - Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı

  • Melih NALCIOĞLU - Frost&Sullivan

  • Hüseyin KARSLIOĞLU - Sistem Global Danışmanlık

     

12.15-12.45    Soru-cevap ve kapanış

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024