Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Polonya Pazarında Ticari Fırsatlar Paneli Düzenlendi

Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan “TR52 Konya-Karaman Bölgesi 2014-2023 Bölge Planı” Temel Amaçları arasında yer alan “Ulusal ve Küresel Düzeyde Daha Rekabetçi İşletmeler” başlığı altından yer alan “Dış Ticaret Ortamının İyileştirilmesi” önceliği yer almaktadır.

Buradan hareketle, 12 Nisan 2017 Çarşamba günü 14.00’da Konya Ticaret Odası VIP Toplantı Salonunda, Mevlana Kalkınma Ajansı öncülüğünde Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsası işbirliğiyle Konya iş dünyasının Polonya pazarı hakkında bilgilendirilmesi amacıyla “Polonya Pazarında Ticari Fırsatlar” başlıklı bir panel düzenlendi.

Moderatörlüğünü MEVKA Genel Sekreteri Dr.Ahmet Akman’ın yaptığı panelde, Varşova Eski Ticaret Başmüşaviri Koray Akgüloğlu, ihracat destekleri hakkında bilgilendirme yapmak üzere Ekonomi Bakanlığı İhracatı Geliştirme Uzmanı Mustafa Yılmaz ve bölgeyle ticari ilişkileri olan ARÇEK İnşaat Tekstil Otomotiv Ltd. Şti. Genel Müdürü Mevlüt Çetiner konuşmacı olarak yer aldılar.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024