Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

S.Ü. Sosyal Bilimler MYO Öğrencileriyle Buluşuldu

Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Proje Geliştirme ve Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Girişimcilik ve Kariyer” başlıklı söyleşi programında, öğrencilerle buluşuldu.

Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Ali Erbaşı  öncülüğünde organize edilen ve gençlik, kariyer ve girişimcilik, girişimcilik destekleri ile ilgili konuların ele alındığı programa Konya YDO Koordinatörü İsmail Ünver konuşmacı olarak katılım sağladı.

Programda gençlik dönemlerinde kariyer planlamasının önemine dikkat çekildi. Kariyer Planlamasının, iş hayatında çeşitli evrelerde de gerektiğini ancak lise ve üniversite yıllarında kariyer ile ilgili tercihlerin daha belirleyici olabileceğini ifade edilirken, mesleki konularda kişisel gelişimin ve yabancı dilin öneminin yanı sıra coğrafya, tarih, iktisat ve genel kültür bağlamında da iyi bir donanıma sahip olmanın öneminden bahsedildi. Girişimci adaylarına yönelik olarak sağlanan çeşitli destekler hakkında bilgi verildi.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024