Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Taşkentli ve Hadimli Girişimci Adaylarına KOSGEB Programı

Mevlana Kalkınma Ajansı Bölge’de Girişimcilik kültürünün geliştirilmesi ve yeni girişimlerin desteklenmesi amacına yönelik olarak KOSGEB ile işbirliği yapılarak “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” protokolü imzalanmıştır. Bu sayede, Bölge’ye yeni girişimcilerin kazandırılmasının yanı sıra girişimci olmayı düşünen ancak bu konuda destek gereksinimi duyan potansiyel girişimcilere de imkân sunulması düşünülmüştür. Girişimci adaylarının sadece maddi açından değil, eğitim noktasında da destekleniyor olması da programın önemli yanlarından birisi olmuştur. Ayrıca, yeni işletmelerin varlığı istihdam ve katma değer noktalarında da Bölge ekonomisi için önem taşımaktadır.

Mevlana Kalkınma Ajansı, Hadim Belediyesi ve Taşkent Belediyesi işbirliği ile 2014 yılı içerisinde HADİM ve TAŞKENT ilçelerini kapsayacak şekilde Taşkent'te Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenleyecektir.

Başvurular Mevlana Kalkınma Ajansı’nda, Taşkent Belediyesi'nde, Hadim Belediyesi'nde 2-22 Ekim tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvuru yapmak isteyenlerin başvuru esnasında T.C. Kimlik numarası gösteren bir belge ile belediyelerden veya ajanstan temin edebilecekleri iki adet formu doldurmaları gerekmektedir.


Başvuru Formu ve Girişimcilik Testi için lütfen sitemizi ziyaret edip açılan sayfada ilgili evrakları temin ediniz:

http://www.mevka.org.tr/Content/ViewArticle/hadim_ve_taskent_te_girisimcil___?articleID=hiPMzmysAQw%3D 

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024