Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Tunuslu İşadamları İle B2B Programı Gerçekleştirildi

MEVKA-MÜSİAD Genel Merkez-MÜSİAD Konya Şubesi işbirliği ile B2B İkili İş Görüşmeleri programı gerçekleştirildi. MÜSİAD Genel Merkez tarafından düzenlenen 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na katılmak üzere Tunus'tan ülkemize gelen iş adamlarından oluşan heyet 28-29 Kasım 2014 tarihlerinde şehrimize gelerek ve Konyalı ve Karamanlı sanayicilerimizle iş görüşmeleri gerçekleştirdiler.

 

 MÜSİAD Konya Şubesinde gerçekleşen programa ellinin üzerinde Konyalı firma katılım sağladı. Heyet Konya temaslarının ardından Karaman’a geçerek burada da Karamanlı iş adamları ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Konya ve Karaman’da ikili iş görüşmelerine katılan firma yetkilileri, görüşmelerin olumlu geçtiğini ve yeni iş bağlantılarının sağlanmasına vesile olacağını dile getirdi.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman İşadamlarımıza potansiyel iş fırsatları ve yeni pazar imkanları sunması amacıyla düzenlenen bu tür programların, bölgenin yatırım potansiyelini hem yurt dışına duyurma hem de iş adamlarının yatırım çalışmalarını belirlemesi açısından oldukça faydalı olduğunu belirtti.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024