Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

"Türkiye İçin Yükselen Pazar: RUSYA" Paneli Düzenlendi

15 Ekim 2014 Çarşamba günü, Mevlana Kalkınma Ajansı Konya Yatırım Destek Ofisi ve Konya Ticaret Odası öncülüğünde ve Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası ortaklığıyla Konya iş âleminin Rusya ihracatı hakkında bilgilendirilmesi amacıyla “Türkiye İçin Yükselen Pazar: Rusya” başlıklı bir panel düzenlendi.

 

Panelde, Konya Valisi Muammer Erol ve İhracat Genel Müdürü Veysel Parlak’ın yanı sıra çeşitli bürokratlar, iş dünyası temsilcileri ve çok sayıda katılımcı yer aldı.

 

Program öncelikle MEVKA Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman’ın ve İhracat Genel Müdürü Veysel Parlak’ın selamlama konuşmalarının ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Konya İl Müdürü Seyfettin Baydar bir sunu gerçekleştirdiler.

 

Moderatörlüğünü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Konya İl Müdürü Seyfettin Baydar’ın gerçekleştirdiği panelde, Ekonomi Bakanlığı Uzmanı ve Rusya Federasyonu Ticaret Eski Müşaviri H. Murat Nesimoğlu, Anka Global Genel Müdürü Eren Bayar, Doğrular Madeni Eşya Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Fahrettin Doğru, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Uzmanı Alper Eriten konuşmalar gerçekleştirdi.

Soru-cevap bölümünün ardından program sonlandı.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024