Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Yenilikçi Düşünme ve İş Fikri Geliştirme Atölyesi Tamamlandı

Mevlana Kalkınma Ajansı, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve HABİTAT Derneği işbirliği ile “Yenilikçi Düşünme ve İş Fikri Geliştirme Atölye Çalışması” kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik olarak panel ve eğitim programı gerçekleştirdi. Panelin moderatörlüğünü MEVKA Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman yaparken, panelin konuşmacıları ise HABİTAT Derneği Başkanı Sezai Hazır, HABİTAT Derneği Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Başak Saral, Necmettin Erbakan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kahraman ve MEVKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsmail Ünver oldu.

MEVKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörümüz İsmail Ünver de çeşitli kurumlar tarafından girişimcilere yönelik olarak verilen destekler ile ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

Düzenlenen panelin ardından programa katılan öğrencilere HABİTAT Derneği Eğitim uzmanı tarafından Yenilikçi Düşünme ve İş Fikri Geliştirme Eğitimi verildi.      

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024