Haberler ve Duyurular
Haber Galerisi

Yükselen Pazar: Kuzey Afrika Paneli Gerçekleştirildi

Mevlana Kalkınma Ajansı öncülüğünde Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsası işbirliğiyle Konya iş dünyasının Kuzey Afrika pazarı hakkında bilgilendirilmesi amacıyla KTO Meclis Salonunda “Yükselen Pazar: KUZEY AFRİKA” başlıklı bir panel düzenlendi.

Konya Valisi Muammer Erol başta olmak üzere MEVKA Genel Sekreteri Dr.Ahmet Akman, DEİK Türkiye-Raunda İş Konseyi Başkanı İbrahim Özen, DEİK Türkiye-Tunus İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kuntoğlu, Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Doğru ve çok sayıda katılımcının yer aldığı panel KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr.Murat Canıtez’in moderatörlüğünde daha önceki dönemlerde Tunus ve Cezayir Ticaret Müşavirliklerimizde görev yapmış olan Ekonomi Bakanlığı Uzmanlarından Şadi Koray Demircan ve Erhan Karakoç ile bölgeyle yakın ticari ilişkileri olan Mill Teknoloji Makine Genel Müdürü Mehmet Dikkaya'nın konuşmacı olarak katılımları ile gerçekleştirildi.

Konya Yatırım Destek Ofisi
Mevlana Kalkınma Ajansı
Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/Konya/TÜRKİYE 42040
Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi ve belge Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından sağlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. © 2024